Villkoren


1. Avbokning och avbokningsavgifter

Tyvärr måste vi villkora alla bokningar med följande avbokningskostnader:
• Avbokning 14 dagar eller mer före kryssningen: 10 % av bokningens värde.
• Avbokning 2-13 dagar före kryssningen: 50 % av bokningens värde.
• Avbokning 0-1 dag före kryssningen: 100 % av bokningens värde.

För att köra en kryssning krävs sammanlagt minst 25 bokningar (gäster). Om vi fått färre kan vi tvingas ställa in den aktuella kryssningen. Har du bokat kommer du i så fall att bli kontaktad så tidigt som möjligt. Eventuell återbetalning ordnar vi på smidigaste sätt.

Omvänt finns det en minimal risk att vi kan bli överbokade, dvs. att vi får in så många bokningar och betalningar under så kort tid att vi inte hinner ändra till rött i kalendern. Det är osannolikt, men om det ändå skulle inträffa så kontaktar vi dig så snart vi kan och bokar en annan dag eller betalar tillbaka dina pengar. Allt enligt dina önskemål.

2. Inställd kryssning

Om vi av olika skäl tvingas ställa in en kryssning återbetalar vi inom ca en vecka.

3. Passa tiden!

Broöppning av Våghusbron sker på utsatt tid. Därför måste vi avgå i tid. Kom därför inte senare än 15-30 minuter före avgångstiden.

4. Allergier

Vi serverar räkor, hamburgare, chicken nuggets, bröd, sallad, dip, såser, drycker och annat av högsta kvalité. Men vi kan tyvärr inte garantera att någon av produkterna inte innehåller ämnen som eventuellt kan orsaka allergisk reaktion och avsäger oss allt ansvar för detta. Om du lider av allergiska problem och är ängslig över om du klarar att äta vår mat så är det faktiskt bättre att du inte åker med. För om du skulle bli sjuk kan det ta lång tid innan du får vård eftersom vi befinner oss ute på Vänern.


5. Om oturen är framme

Vi har hjärtstartare ombord samt adrenalin vid allergisk reaktion (för vuxna). Sjukvårdsansvarig person ombord är skepparen.

uppknapp